“Waarom zou je voor mij gaan?”

Begrijp mij niet verkeerd, fotograferen is soms ontzettend hard aanpoten en doorpakken, maar het voelt nooit als echt werk of een verplichting. Het voelt voor mij als een artistieke activiteit waar ik de wereld een plezier mee doe. Dat straal ik ook uit in alles wat ik doe.

Vrijwel aan het begin van de oprichting van mijn eigen bedrijf in 2012 heb ik het geluk gehad om veel opdrachten voor de overheid uit te mogen voeren. Er moesten steeds meer portretten gemaakt worden van mensen die eigenlijk helemaal niet voor de camera wilden staan. Inmiddels ben ik dus uitgegroeid tot een ware specialist voor hen die cameraschuw zijn.

Zelf heb ik jarenlang voor de camera gestaan en heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in lichaamstaal. Naast het verslinden van vele boeken over dit thema, heb ik ook bij de Body Language Academy een master gedaan, om mij deze bijzondere taal eigen te maken. Met die ervaringen kan ik jou nog beter adviseren in welke poses wel en niet werken, waarom dat ene knikje naar links voor openheid zorgt en wat de houding van jouw armen verteld over jou.

Daarnaast ben ik een mensenmens, een rasoptimist en een extravert met voorkeur voor slechte woordgrappen, deze combinatie zorgt voor een ongedwongen ontspannen sfeer tijdens het schieten. Er is geen haast, ik kijk niet op een kwartiertje meer of minder, het gaat er vooral om dat wat we doen goed voelt en dat we allebei blij zijn met ons artistieke resultaat.

Naast de lichaamstaal beheers ik nog 5 andere talen en kun je mij dus ook met een gerust hart de grens over sturen, ik red mij overal wel en vind in elke cultuur heel snel mijn draai.

“Wat zeggen anderen over mij?”

(testimonials)