‘s-Hertogenbosch

De stad die ik thuis ben gaan noemen leent zich uitermate goed voor fotografie. Pittoreske straatjes, een prachtige kathedraal, statige herenhuizen die vallen onder cultureel erfgoed, terrasjes met Mediterraanse gezelligheid, unieke winkeltjes en een immens natuurgebied grenzend aan het centrum.

Zowel privé als ook in opdracht voor de gemeente en plaatselijke VVV, heb ik de afgelopen jaren een flinke beeldbank van onze mooie stad opgebouwd. Ondertussen hangt er ook al in menig kantoor een fraai foto van typische Bossche plekjes, maar heb ik ook al dikwijls een hele muur verzien van behang. Eenmaal zelfs voor een muur van 8 bij 3 meter.

Je kunt natuurlijk gaan voor typische foto’s van grote woonketens, of je kiest voor iets origineels, waarbij je samen met mij – de fotograaf – gekozen hebt voor een bepaalde stijl en afmeting.

Mocht je nu een bepaald plekje in ‘s-Hertogenbosch of elders in het land in je hoofd hebben, dan kan ik ook op aanvraag een bepaald shot gaan maken of een serie van een gebied gaan uitwerken. Neem dan vooral contact op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

https://www.instagram.com/places_by_ewouter/

Wereldfoto’s

Door de jaren heen heb ik ook veel van Europa en de rest van de wereld gezien en sinds 2009 maak ik daar al met geschikte apparatuur prachtige beelden van. Ook deze beelden staan goed in de lunchkamer, de hotellobby of bij u thuis aan de muur.

Denk aan het straatleven in New York City, het mooiste strand van Thailand, bekende bouwwerken, de rijstvelden van Bali, Franse rivieren, gletsjers van IJsland en adembenemende Schotse bergen.

Op deze pagina staan naast de foto’s van Den Bosch ook een aantal wereldvoorbeelden, maar als u even uitgebreid rond wilt kijken naar wat ik u te bieden heb, klik dan op onderstaande knop en kijk op mijn “Places-Instagram”, een pagina die ik daar speciaal voor heb gecreëerd.

24_Thailand_byEwouter
Ewouter_DenBosch-1
05_IsleOfSkye_byEwouter
2018_Bali-70
Ewouter_DenBosch-4
03_sunsetIstanbul_byEwouter
08_Morroch_byEwouter